In mijn atelier kunt u cursussen en workshops volgen op aanvraag.

cursus

Linoleumsnede is een betrekkelijk eenvoudige grafische techniek en een leuke manier om kennis te maken met het drukken. U hoeft geen goede tekenaar te zijn om een verrassend resultaat te bereiken.
Linoleumsnede is een hoogdruktechniek. Uit een linoleumplaat worden met een guts delen weggesneden. De hoger gelegen delen die zo ontstaan worden ingeinkt en afgedrukt. Het is vergelijkbaar met een stempel.
Om een lino te maken, is niet alleen de techniek van het snijden en drukken, maar ook de voorbereiding en het ontwerp van belang. Het hele proces van ontwerpen tot drukken komt tijdens de cursus aan de orde. We maken zowel één- als meerkleurendruk linoleumsneden.

Duur van de cursus: 6 x 2,5 uur
Prijs: € 195 pp incl materialen, gebruik gereedschap, koffie/thee.
Aantal deelnemers: min. 4, max 6.

Mogelijkheden en data in overleg.

 

workshop:

Ook hier komt het hele proces van ontwerpen tot drukken aan de orde. met dat verschil dat we maar één kleur (drukgang) toepassen. 

Duur van de workshop: een dag van 10 tot 16 uur
Prijs: € 85 pp incl. materiaal, gebruik gereedschap, koffie/thee en lunch.
Minimaal aantal deelnemers is 4, maximaal 6

Mogelijkheden en data in overleg.

 

 

bedrijfs/familie/vrienden/team-uitje  

Met een groep een hele dag of een dagdeel creatief bezig zijn is een ontspannen en gezellige bezigheid. U kunt individueel aan de slag, maar ook als groep een werkstuk maken, dat bijvoorbeeld kado gegeven kan worden t.g.v. een feest of jubileum. In principe is er van alles mogelijk.  Afhankelijk van de groep, de tijd die u er aan wilt besteden en uw verdere wensen. De workshops zijn altijd incl. materiaal, gebruik van gereedschap, koffie/thee en ( bij een hele dag) lunch.

Mogelijkheden en prijzen op aanvraag.

 


webdesign: arttrust.nl